Cyklovýlet rodičů a dětí s názvem „Na kole po okolí“.

By | 16. 9. 2020

Cyklovýlet rodičů a dětí s názvem „Na kole po okolí“.

V sobotu 19.září 2020 pořádal Spolek amatérských sportovců cyklistický výlet s názvem Na kole po okolí. Zúčastnilo se ho osm rodičů a dvanáct dětí.

Počasí bylo krásné, a tak celá skupina úderem 13.hodiny šlápla do pedálů a od klubovny spolku se vydala na trasu dlouhou téměř 15 kilometrů. Vedla přes Zliv, Vondrov a Bavorovice, aby mohla končit u sportovně relaxačního centra na Hluboké nad Vltavou. Toto centrum musíme opravdu pochválit. Vyzkoušeli jsme si zde jak placené „atrakce“, tak ty zdarma. Z placených děti ocenily trampolíny, obě kategorie pak 18-ti jamkový minigolf. Cena není z nejnižších, ale díky tomu, že jsme dostali zdarma pár voucherů, nebyly náklady nijak vysoké. Spolkové finance jsme proto mohli využít na občerstvení a ceny dětem za jejich neuvěřitelný sportovní výkon. Před ním skutečně smekám, protože celkově téměř 30 kilometrů ujely i ty nejmenší, při cestě na Hlubokou dokonce poměrně obtížným terénem.

Po návratu následovalo před klubovnou opékání buřtů na grilu a další občerstvení. Podle slov všech účastníků se akce nadmíru zdařila a možná se z ní stane tradice.

Ingrid Poláková, pokladník SAS

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *